Dłużewski Mieczysław
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Poniec Wypożyczalnia dla dorosłych
(4)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Kowalska Dorota
(664)
Kochanowski Jan
(469)
Dłużewski Mieczysław
(-)
Konopnicka Maria
(349)
Krzyżanowski Julian
(348)
Otwinowska Barbara
(309)
Trzeciak Weronika
(262)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Leśmian Bolesław
(233)
Krasicki Ignacy
(229)
Kraszewski Józef Ignacy
(224)
Mickiewicz Adam
(215)
Goliński Zbigniew
(201)
Dug Katarzyna
(198)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Sienkiewicz Henryk
(194)
Fabianowska Małgorzata
(188)
Słowacki Juliusz
(171)
Zarawska Patrycja
(164)
Jachowicz Stanisław
(159)
Orzeszkowa Eliza
(155)
Sandemo Margit
(142)
Lech Justyna
(138)
Rolando Bianka
(131)
Courths-Mahler Jadwiga
(119)
Czechowicz Józef
(119)
Prus Bolesław
(116)
Steel Danielle
(116)
Żeromski Stefan
(106)
Liebert Jerzy
(105)
Marciniakówna Anna
(104)
Tkaczyszyn-Dycki Eugeniusz
(102)
Napierski Stefan
(101)
Zimnicka Iwona
(99)
Pawlikowska-Jasnorzewska Maria
(96)
Roberts Nora
(96)
Iwaszkiewicz Jarosław
(95)
Wilczek Piotr
(90)
Miciński Tadeusz
(87)
Przerwa-Tetmajer Kazimierz
(87)
Asnyk Adam
(86)
Larousse
(85)
Bogdziewicz Monika
(84)
Gallimard
(82)
Sekuła Elżbieta
(79)
Baudelaire Charles
(77)
Valat Pierre Marie
(77)
Szal Marek
(76)
Kasprowicz Jan
(75)
Kosińska Aleksandra
(75)
Cartland Barbara
(74)
Maliszewski Karol
(74)
Andersen Hans Christian
(73)
Głowińska Anita
(72)
Kornhauser Julian
(72)
Roberts Nora (1950- )
(70)
Syrokomla Władysław
(70)
Kwiatkowska Katarzyna
(69)
Webb Holly
(69)
Chotomska Wanda (1929- )
(68)
Mazan Maciejka
(67)
Lange Antoni
(65)
Sadowska Elżbieta
(63)
Meyer Anne Marie (1959- )
(62)
Popławska Anna
(62)
Szulc Andrzej
(62)
Disney Walt (1901-1966)
(61)
Drewnowski Jacek (1974- )
(61)
Montgomery Lucy Maud
(61)
Brzechwa Jan
(60)
Pasewicz Edward
(59)
Bratny Roman
(58)
Keff Bożena
(58)
Nesme Alexis
(58)
Tuwim Julian
(58)
Żeleński-Boy Tadeusz
(58)
Stefańska Paulina
(57)
Żeleński Tadeusz (Boy)
(57)
Chmielewska Joanna
(56)
Meyer Anne Marie (1959- ). Tajemnice
(56)
Podsiadło Jacek
(55)
Ritter-Jasińska Antje
(55)
Dobrowolski Patryk
(54)
Masterton Graham
(54)
Grabiński Stefan
(53)
Miłobędzka Krystyna
(53)
Kierszys Zofia
(52)
Król Michał
(52)
Polak Kamil
(52)
Fredro Aleksander
(51)
Lem Stanisław
(51)
Dąbrowska Maria
(50)
Jax Joanna
(50)
Rzehak Wojciech
(50)
Skibniewska Maria
(50)
Wiedemann Adam
(50)
Wilusz Tomasz
(50)
Clark Brenda
(49)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
technologia żywności
(3)
metody utrwalania żywności
(2)
operacje mechaniczne
(2)
operacje termiczne
(2)
procesy biotechnologiczne w technologii żywności
(2)
utrwalanie żywności przez odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych
(2)
bilans żywności
(1)
gospodarka żywnościowa
(1)
gospodarowanie energia, woda i ochrona środowiska
(1)
kalkulacja kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu
(1)
kontrola procesu produkcyjnego
(1)
materiały i techniki pomocnicze w technologii żywności
(1)
mycie i dezynfekcja urządzen i opakowań
(1)
niekonwencjonalne, nietypowe i skojarzone metody utrwalania żywności
(1)
normalizacja i normy w technologii żywności oraz w przedsiębiorstwie
(1)
opakowania w przetwórstwie spożywczym
(1)
operacje dyfuzyjne
(1)
operacje i procesy fizykochemiczne
(1)
operacje i procesy jednostkowe w technologii żywności
(1)
operacje i procesy związane z przetwarzaniem żywności
(1)
operacje stosowane w obróbce wstępnej surowców żywności
(1)
operacje typu dyfuzyjnego
(1)
organizacja i kontrola procesu technologicznego
(1)
pakowanie żywności
(1)
procesy chemiczne
(1)
procesy chemiczne w technologii żywności
(1)
procesy i operacje fizykochemiczne
(1)
produkcja i przetwórstwo mięsa
(1)
produkcja piekarsko-ciastkarska i cukiernicza
(1)
produkty spożywcze i ich jakość
(1)
produkty żywnościowe
(1)
przechowywanie transportu żywności
(1)
przemysł spożywczy
(1)
przetwórstwo mleka
(1)
przetwórstwo surowców pochodz. morskiego
(1)
składniki i jakość żywności
(1)
stosowanie dodatków funkcjonalnych do żywności
(1)
surowce przemysłu spożywczego
(1)
technologia koncentratów spożywczych
(1)
technologia mięsa drobiowego
(1)
utrwalanie zywności metodami niekonwencjonalnymi i skojarzonymi
(1)
utrwalanie zywności metodą chłodzenia lub zamrażania
(1)
utrwalanie zywności metodą ogrzewania
(1)
utrwalanie żywności metodami chemicznymi i biotechnologicznymi
(1)
utrwalanie żywności przez zakwaszanie i metodą chemiczną
(1)
utrwalanie żywności za pomocą ogrzewania
(1)
warunki pracy i bezpieczeństwa w zakładach przetwórstwa spożywczego
(1)
zaplecze surowcowe przetwórstwa spożywczego
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Poniec Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej